Wykres, funkcja, symetria osiowa.
Neniaa: Dana jest funkcja f(x)=2√2. wzór funkcji, której wykres powstaje przez symetrię osiową
względem osi OY, to:
a.y=2√−x
b.y=−2√−x
c.y=−√x−2
d.y=−2√x
9 lis 22:22
ICSP: e) y = 2√2
9 lis 22:23
Neniaa: nie ma takiej odp
9 lis 22:25
ICSP: to dopisz
9 lis 22:26
Neniaa: 
chyba zle policzyles/as
9 lis 22:26
ICSP: albo ty źle przepisałeś/aś
9 lis 22:27
Neniaa: no nie bardzo
9 lis 22:29
ICSP: f(x) = 2
√2 jest funkcją stałą co oznacza ze w symetria względem osi OY jest tą samą funkcją.
Każda funkcja ma tak samo
gdyby jednak
f(x) = 2
√x to byśmy mogli już inaczej porozmawiać
9 lis 22:31
ICSP: Każda funkcja
stała ma tak samo

Brakowało tego kluczowego słowa
9 lis 22:37