matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole powierzchni
Lolka:
oblicz pole powierzchni prostopadłościanu o wymiarach 5cm 2 cm 3,5cm
17 maj 12:26
Basia:
V = a*b*c a=5 b=2 c=3,5
17 maj 12:29
Basia:
P = 2(ab+ac+bc)
17 maj 12:29
karolina:
p=67cm
18 maj 17:21