matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działanie i doprowadż wynik do najprostszej postaci
kasia:
√
5
(
√
5
+
√
125
−
√
20
)
9 lis 21:59
ICSP:
5 + 25 − 10 = 20
9 lis 22:00
AltXOR:
√
5
*
√
5
(1 +
√
25
−
√
4
) = 5(1 + 5 − 2) = 5*4 = 20
9 lis 22:00