matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lim n→∞ U{8^{log_2n}}{2^n}
apsik:
8
log
2
n
lim n→
∞
2
n
9 lis 20:56
zośka:
(2
3
)
log
2
n
(2
log
2
n
)
3
n
3
lim
n→
∞
=lim
n→
∞
=im
n→
∞
=0
2
n
2
n
2
n
9 lis 21:13