| 4 | 10 | |||
[( | )−2− | ]:(−2)−5= | ||
| 3 | 24 |
| 3 | 10 | 1 | ||||
=[( | )2− | ]:(− | )5= | |||
| 4 | 16 | 2 |
| 9 | 10 | 1 | 1 | |||||
=( | − | ):(− | )=(− | )*(−32)=2 | ||||
| 16 | 16 | 32 | 16 |
| 10 | 5 | 3 | ||||
[( | )−1*1−( | )−1*( | )2]−1= | |||
| 3 | 4 | 2 |
| 3 | 4 | 9 | 3 | 9 | ||||||
=[ | − | * | ]−1=[ | − | ]−1= | |||||
| 10 | 5 | 4 | 10 | 5 |
| 3 | 18 | 15 | ||||
=( | − | )−1=(− | )−1= | |||
| 10 | 10 | 10 |
| 10 | 2 | |||
=− | =− | |||
| 15 | 3 |
| 2 | 3 | |||
2:(− | )=−2* | =−3 | ||
| 3 | 2 |