???????????
loll: Dany jest ciąg geometryczny(a
n) o ujemnych wyrazach, pierwszym a
1= − 4 i trzecim a
3= − 1.
Iloraz tego ciągu jest równy

?
8 lis 23:50
Artur_z_miasta_Neptuna:
ile wynosi q
8 lis 23:52
loll: 14
8 lis 23:55
loll: czyli bez kwadrati 12
8 lis 23:57
Piotr:
nie
8 lis 23:57
Piotr:
lub ?
8 lis 23:57
loll: − 12
8 lis 23:59
loll: dzieki
9 lis 00:00
Eta:
Ciąg miał być o wyrazach ujemnych
zatem q=..........
9 lis 00:02
Piotr:
oj nie doczytalem
9 lis 00:03
Gabi: 12
9 lis 00:04
Eta: tak
9 lis 00:05