matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nie potrafie sprowadzić do jednego
Farma:
0,125*4
2x−3
=(
√
2
/8)
−x
8 lis 23:26
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
0.125 =
= 8
−1
= (2
3
)
−1
= 2
−3
8
√
2
2
1/2
=
= 2
1/2 − 3
8
2
3
działaj dalej
8 lis 23:36
Farma:
dz
8 lis 23:56