matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
stokrotka205:
Czy ktoś może mi to obliczyć
proszę Oblicz.
2
√
32
−
√
72
2
√
2
8 lis 17:44
dero2005:
2
√
32
−
√
72
√
2
2
√
64
−
√
144
2*8−12
*
=
=
=
2
√
2
√
2
2*2
4
16−12
4
=
=
= 1
4
4
8 lis 17:48
stokrotka205:
DZIĘKUJE
8 lis 17:52