matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
mati:
Jeśli S=(−3,4) jest środkiem odcinka AB i B=(5,6) to A =
?
8 lis 15:48
Piotr:
5+x
= −3
2
y−3
= 4
2
8 lis 15:49
Artur_z_miasta_Neptuna:
AB
SB = AS =
2
skorzystaj z tego
8 lis 15:50