matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Monia:
LOGARYTMY pomocy
Uprość wyrażenie log
2
(log100) 5 w potędze
log5
log25
8 lis 15:42
Artur_z_miasta_Neptuna:
log 100 = 2 log
2
2 = 1
log5
log5
1
=
=
log25
2log5
2
8 lis 15:43
Monia:
DZIĘKI
8 lis 15:52