matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określ monotoniczność funkcji
aaa:
5
Określ monotoniczność funkcji f(x)=(4 −
√
2
m)x + 2 dla
√
2
− 1
2
8 lis 15:39
aaa:
dla m =
5
2
√
2
−1
8 lis 15:40
aaa:
8 lis 15:43
lplp:
f(x)=−3
14 gru 15:53
Jerzy:
zbadaj znak pochodnej
14 gru 16:37