matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz działania
marcel:
a ) 𝑙𝑜𝑔2
3
2
= b ) log9
√
3
=
8 lis 14:34
Artur_z_miasta_Neptuna:
zamiast kopiować byś to napisała porządnie
8 lis 14:35
marcel:
oblicz działanie : log9√3=
8 lis 16:43