help!!
kaiman66: pole pewnego trojkąta jest rowne p.wysokosc h tego trojkąta poprowadzono do boku o
dlugosci a,mozn obliczyc ze wzoru ze;
A) h=12aP B) h=2Pa C) h=P2a D) h=2pa
16 maj 15:54
Bu$kA;)): widze ze nie dałaś/eś rady
16 maj 15:55
kaiman66: no
16 maj 15:57
kaiman66: nie bylo mnie caly tydzien w szkole i tego nie kapuje
16 maj 15:58
Bu$kA;)): trzeba było od razu napisac
16 maj 15:58
Bu$kA;)): już piszę
16 maj 15:58
Bu$kA;)): p=ah2 /*2
2p=ah /:a
2pa=h
16 maj 15:59
kaiman66: sliczne dzieki:
16 maj 16:02
Bu$kA;)): nmzc
16 maj 16:04