matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ga
patryk:
1
w pewnym zadaniu mam wykazac ze sin
2
α+
=2 o co chodzi z tymi kwadratami?
sin
2
β
H
h
2
czy tzn ze jezeli mam sinα=
to sin
2
α=
?
hb
(hb)
2
7 lis 21:13
irena_1:
Tak
7 lis 21:15
patryk:
ok dziekuje
7 lis 21:17