matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
marcin003:
z kazdego z podanych nizej wzorow wyznacz x a) P=abx b) R={ax}{b} c) s= {a}{bx} d) T={1}{abx} e) y= 2t−3x f) y=2(x−1)
16 maj 14:58
Michał:
https://matematykaszkolna.pl/forum/16528.html
16 maj 16:55