prosze was o pomoc.
POMOCY :D: a=
|x+2|x+2 − 3
x−7|x−7| − 5|1−
√5| + 5
√5
wykaz ze dla X nalezacego (−2,7) liczba jest calkowita takie jeszcze polecenie
7 lis 18:58
POMOCY :D:
7 lis 19:02
POMOCY :D: pomoze ktos?
7 lis 19:06
POMOCY :D: widze nikt sie dzisiaj nie odwazy tego zrobic hehehe
7 lis 19:10
POMOCY :D: pomoze ktos
7 lis 19:34
Godzio: |x + 2| = x + 2
|1 −
√5| =
√5 − 1
|x − 7| = 7 − x
W efekcie:
| x + 2 | | x − 7 | |
| + |
| * 3 − 5(√5 − 1) + 5√5 = 1 + 3 − 5√5 + 5 + 5√5 = 9 |
| x + 2 | | x − 7 | |
7 lis 23:13