matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
daniel:
łatwe pomoz− obliczyc cos
10
3
π
7 lis 18:58
Mila:
1
1
4π
π
cos(3
π)=cos(3
π−2π)= cos
=cos(π+
)= dokończ
3
3
3
3
7 lis 20:23
asdf:
10π
π
π
4π
cos
= cos(3
) = cos (2π + π +
) = cos(
) =
3
3
3
3
7 lis 20:26