aaaa
bardzo pilne: narysuj wykres funkcji f(x)= |x2−1|−|x2−4|
pilne! z góry dziękuje za pomoc...
7 lis 18:43
Eta:

f(x)=|(x−1)(x+1)|−|(x−2)(x+2)|
{ x
2−1−x
2+4 =
3 dla x € (−
∞, −2> U <2,
∞)
f(x) ={ −x
2+1 +x
2−4 =
−3 dla x€ (−1,1)
{ x
2−1+x
2−4 =
2x2−5 dla x€ (−2,−1> U <1,2) −−−− część paraboli w tym
przedziale
czerwony wykres f(x)=
−−−−−−−−−−
7 lis 18:59
Eta:
Hehe

a takie było pilne! i co? ........ bez odzewu ?
7 lis 20:28
bardzo pilne: dziękuję ślicznie
7 lis 20:42
bardzo pilne: było pilne nie odzywałem się, bo nie odświeżałem tej strony, ponieważ robiłem to zadańsko.
Przepraszam i jeszcze raz dziękuje.
7 lis 20:45