matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
luknie ktoś
kilo:
Nierównośc wielomianowa 2x
4
(1−x)(1+x
2
)(x−3)≤0
7 lis 17:02
krystek:
m zerowe x=0 lub x=1 lub x=3 wykres i pamiętaj o czterokrotnym pierwiastku
7 lis 17:04
aniabb:
x<1 lub x>3
7 lis 17:05
krystek:
7 lis 17:09