matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygo
asd:
π
√
3
dlaczego x = π −
, gdy cosx=
, x∊(0;π)
3
2
π
π
, a nie x=
+
2
3
6 lis 23:16
asd:
ups, poprawka, cosx = −
√
3
/2
6 lis 23:19
asd:
hmm
6 lis 23:25
asd:
Dobra juz kumam
6 lis 23:27