matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko prosze o pomoc
Jas:
log o podstawie
√
2
z
√
32
dziekuje
6 lis 22:21
aniabb:
=5
6 lis 22:22
aniabb:
bo
√
2
5
=
√
32
6 lis 22:22
Eta:
z własności:
n
log
a
m
(a
n
)=
m
5
log
2
1
/2
(2
5/2
)= 2*
= 5
2
6 lis 22:24