sprawdzenie
Fruzia: Prosze o sprawdzenie

Czy 3 11
−− π=135stopni, −−π =165stopni
4 12
15 maj 21:55
Squall: π to 180
o
| | 3 | | 3 | |
Czyli |
| π= |
| *180o=135o |
| | 4 | | 4 | |
podobnie z drugim przykładem
15 maj 21:57
Fruzia: oki miałam 7 przykładów i tak robiłam chciałam tylko sprawdzić
Piękne dzięki miłego wieczorku

!
15 maj 22:02
paula: √4+2√3*√4−2√3=
uzasadnij że liczba jest wymierna
23 paź 19:35
Bogdan:
Zapisz liczby pod jednym pierwiastkiem
23 paź 19:36
kaz: wykonaj działanie stosując wzór skr.mnożenia a2−b2=(a−b)(a+b)
23 paź 19:38