Logarytm naturalny
hh: Musze znaleźć x
lnx=1
logex
e=2,718
2,7181=2,718
x=2,718
Czy dobrze to zrobilem?
6 lis 18:55
hh: logex=1
połknęlo mi 1
6 lis 18:56
MQ: Wystarczyło napisać w odpowiedzi: x=e
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
6 lis 18:59