matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdz x
lola:
Witam, czy da sie jeszcze cos z tym zrobic? log
3
x=
1
4
3
1
4
=
4
√
3
Dodam tylko ze w zadaniu mam znalezc x
6 lis 18:31
krystek:
x=3
1
4
6 lis 18:36
Nienor:
nie bardzo, już z
2
√
3
nie da się nic zrobić.
6 lis 18:41