matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza
Kamil:
3
3
√
x
2
=1,5
2*3
3
√
x
−1
3
3
√
x
=t wtedy
t
2
=1,5
2t
−1
t
3
=3 t=
3
√
3
3
√
3
=3
3
√
x
1
3
√
x
=
3
1
x=
27
odpowiedzi to x=0 i x=1 co robie źle ?
6 lis 16:15
Kamil:
up
6 lis 16:21
Kamil:
up
6 lis 16:43
Kamil:
up
6 lis 17:06
Kamil:
up
6 lis 17:42
Kamil:
up
6 lis 18:51
Kamil:
up
6 lis 19:31
Kamil:
up
7 lis 16:01
Aga1.:
1
2*3
3
√
x
−1
=2*
*3
3
√
x
3
7 lis 16:10