matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
szuszu:
rozwiąż równanie (x−4)
2
* |sin x| = sin x dla x∊<0, 2π>
6 lis 15:45
Tomek.Noah:
x∊<0;π> sinx(x−3)(x−5)=0 x∊(π,2π> sinx[(x−4)
2
+1]=0 teraz trzeba to rozwiazać
6 lis 16:36