matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sinus 5/12
ania:
ile wynosi sin 5/12π? jak to mozna obliczycCπ
6 lis 08:14
aniabb:
1+
√
3
2
√
2
6 lis 08:27
aniabb:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=sin%28%285%2F12%29*pi%29
6 lis 08:29
Mila:
5π
π
π
sin
=sin(
+
) skorzystaj z wzoru
12
6
4
na sin(α+β)=...
6 lis 16:31