CIĄGI
Paatusia: dany jest ciąg an= 3*23
oblicz a1, q, a3, S10
5 lis 22:09
Piotr:
3*2
3=3*8=24
5 lis 22:10
Ajtek:
yyyy ten ciąg jest stały? Czy może ma jakiś inny wzorek?
Cześć
Piotr 
.
5 lis 22:17
ouuuu: nie mam bladego pojęcia, wgl nie ogarniam tej imprezy, więc mnie nie pytaj
5 lis 22:23
Ajtek:
A skąd przepisałaś an=....?
5 lis 22:25
ouuuu: fotka ze sprawdzianu, trochę nie wyraźna, więc możliwe, że jest tam jakiś błąd
5 lis 22:28
Ajtek:
Wg mnie jest na pewno jakiś błąd.
Może jest np. a
m=3*2
n, ale pewności nie mam.
A jak nie mam pewności, to nie chce mi się dumać nad możliwymi przypadkami

.
5 lis 22:30
ouuuu: nie no ok

i tak dziękuję
5 lis 22:37
Ajtek:
Może być też tak jak napisałaś.
5 lis 22:42