matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
OLA:
zbadaj wzajemne położenie prostych l
1
: x+2y−z−3=0 3x−y+z+1=0 l
2
: 2x+3y−2z−1=0 x+y−2=0 odp: proste są skośne
5 lis 18:58
OLA:
pomoże ktoś
5 lis 22:59
OLA:
5 lis 23:25