matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
girl:
rozwiąż równanie: ln(log
0,5
(x+1))=0
5 lis 17:40
ICSP:
D : x > − 1 i mam : ln(log
1/2
x+1)) = 0 ln(log
1/2
x+1)) = ln 1 log
1/2
x+1 = 1
1
= x + 1
2
1
x = −
2
5 lis 17:42
girl:
ok. dzięki
5 lis 17:58