matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba miesc zerowych funkcji ???
Jolka:
f(x)=3
x−2
5 lis 13:19
Tomek.Noah:
f(x)=0 3
x−2
=0 Czy wg Ciebie jest jakakolwiek potęga która spotęguje Ci liczbę (tu 3) do 0 ?
5 lis 13:22
Jolka:
No fakt
..nie ma takiej
Dzieki za podpowiedz
5 lis 13:23