matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
msm:
wiedząc, że:
√
x
=16
3
√
y
=
1
2
oblicz
5
√
xy
5 lis 11:13
msm:
proszę o naprowadzenie
nie o rozwiązanie
5 lis 11:14
MQ:
x=16
2
1
y=(
)
3
2
5 lis 11:17
msm:
DZIĘKUJĘ CI BARDZO
5 lis 11:38