matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy
Tadzik:
Potraficie sobie wyobrazic taki wykres: y = x
2
+sin(x)
albo y = e
x
+ sin(x) wiecie jak kazdy z osobna wyglada ale razem ?
4 lis 22:35
Aga1.:
zielony y=x
2
+sinx.
4 lis 22:43
Tadzik:
dziwne
4 lis 22:45
Ajtek:
Czerwony y=e
x
+sin(x) Zielony y=e
x
Niebieski y=sin (x)
4 lis 22:46
Ajtek:
Zbadaj przebieg zminności funkcji i wyjdzie
.
4 lis 22:47