naszkicuj wykres funkcji f i oblicz
Rolek08: naszkicuj wykres funkcji f i oblicz f(−3/2) oraz f(√3/2)
a) ∫ 2 dla x≤1
f(x)=∫
∫3x−1 dla x>1
b) ∫2x+3 dla x<−1
f(x)=∫
∫|x| dla x≥−1
4 lis 22:08
Aga1.:
4 lis 22:15
Rolek08: dzięki wielkie. a czy mogłabyś napisać jak obliczyć ten punkty? oraz stosować f(x) by narysować
wykres?
4 lis 22:20
Aga1.: f(−3/2)=2, bo −3/2≤1
f(√3/2)=2, bo √3/2≤1
4 lis 22:24
Rolek08: dzięki wielkie.
4 lis 22:27
mati: x+5 x≤−5
0 −5<x≤0
5−x x>o
10 sty 14:01
yyyyy: jak zrobic punkt b?
2 lis 12:15
Sylwia: f (×)=−(×−3)(×+2)
6 mar 17:36
Sylwia: Proszę o obliczenie
6 mar 17:37