Oblicz
Kasia : Oblicz :
2loge +loge(6−x2)=0
4 lis 21:09
Kasia:
4 lis 21:41
Kaja : loge(x2*(6−x2))=0
tyle Ci pomogę gdyż sama nie wiem co dalej
4 lis 22:49
Basia:
dalej to podstawić 0=loge1
i opuścić logarytmy
zwykłe równanie dwukwadratowe bedzie
4 lis 22:51
Ajtek:
Hej
Basia 
.
Ależ Ciebie dawno nie było

. Bynajmniej aj Ciebie nie widziałem
4 lis 22:53
Ajtek:
Nie "aj" tylko "ja".
"aj" podpowiada, że również dawno Ciebie nie widział

.
4 lis 22:55
Mila: Witaj Ajtek, Basia nie zwraca na nas uwagi.
4 lis 23:41
Ajtek:
Cześć
Mila 
.
No właśnie widzę, może się wstydzi

.
4 lis 23:42