matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Ania:
Głupie pytanie. Logarytmy 9log
6
3
√
36
= =log
6
(
3
√
36
)
9
= i co dalej ?
4 lis 21:09
aniabb:
36
3
=6
6
4 lis 21:11
aniabb:
log
6
36
3
=log
6
6
6
=6
4 lis 21:12
Piotr:
36 = 6
1/2
3
√
6
1/2
= 6
?
4 lis 21:12
Piotr:
aaaaaaaa pomylilem !
4 lis 21:13