matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
lalka:
1+2+...+n
(1+n)*
n
2
lim
n→
∞
=lim
n→
∞
=lim
n→
∞
U{n+n
2
}{
n
2
n
2
n
2
1
n
+1
1
2n
2
}=lim
n→
∞
(
)=
n
2
2
2
dobrze
4 lis 20:41
Artur_z_miasta_Neptuna:
dobrze
4 lis 20:43