4 lis 20:39
Mati_gg9225535: cos nie działa
4 lis 20:40
4 lis 20:41
Qmi: ~~ odświeżam
4 lis 20:49
aniabb: W=−9−6 =−15
4 lis 20:51
aniabb: wtedy x=−2 y=3
4 lis 20:54
Qmi: Dzięki. Teraz zadanie jest prawidłowe, a to pierwsze?
4 lis 20:55
aniabb: w 2 błędu nie widać duże cyfry ale potem x=y=5
4 lis 20:56
Qmi: No tak powinno wyjść 5 ale mi wychodzi co innego.
Dopiero teraz zauważyłem że 2−gie zadanie mi się nie skompilowało
tam jest ułamek − {4x−3y}{2}
4 lis 20:59
aniabb: domysliłam sie
z twoich danych na końcu W=−174 Wx=−870 Wy=−870
4 lis 21:00