matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie z logarytmem
fader:
Rozwiąż równanie
1
log
4
(log
3
(log
2
x)) =
2
4 lis 19:37
krystek:
log
3
(log
2
x)=4
1
2
idalej licz
4 lis 19:39
fader:
czyli dalej będzie: 2 = log
3
(log
2
x) 3
2
=log
2
x x=2
9
?
4 lis 19:42
Basia:
dobrze
4 lis 19:43