prosze o sprawdzenie zadania z góry dziękuję
marta: mając dane wielomiany W i G wyznacz wielomian H(x)=W(x)*G(x) gdy w(x)=x5+23+4 ,G(x)=
x3−2x2+1 =x8−2x7+2x6−3x5+6x3−8x2−4=x2(x6−2x5+2x4−3x2+6x−8)−4
4 lis 17:30
marta: czy mógł by mi to ktos sprawdzić?
4 lis 17:33
sushi_ gg6397228:
na pewno bedzie +4
4 lis 17:37
marta: za nawiesem ?
4 lis 17:40
Piotr:
+4
4 lis 17:40
Piotr:
wg mnie wszystko dobrze tylko na koncu +4
4 lis 17:41
marta: macie racje a czy wszystko jest już prawidłowo obliczone?
4 lis 17:41
marta: dzięki
4 lis 17:42
marta: słuchajcie to ma już tak zostac czy jeszcze coś trzeba z tym zrobić

/

4 lis 17:43
Piotr:
nic. nawet x
2 przed nawias nie musialas wyciagac
4 lis 17:45
marta: bardzo dziękuję
4 lis 17:48
Piotr:
bardzo prosze
4 lis 17:49