fiza
f: Aby zatrzymać pocisk karabinowy o masie 15 g poruszajàcy się z szybkością 700 m/s
trzeba wykonać pracę .
w= f*s
dane
masa pocisku = m=0,015 kg.
szybkość v=700ms
dalej nie wiem jak to zrobić .... proszę o pomoc
jeśli ktoś poleca jakąś stronę z fizyką do nauki to proszę także o link do niej .
4 lis 14:17
mikołaj: up
4 lis 14:27
f: up
6 lis 22:19
6 lis 22:21
6 lis 22:21
f: no dzięki . a może znacie jakąs srtronę internetową albo ksizke czy zbior zadan dzieki ktorym
przyswoje sobie fizyke
6 lis 22:50