matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile to jest?
jo:
3
√
−27
2
3 lis 17:19
aniabb:
9
3 lis 17:19
lucy:
9?
3 lis 17:20
lucy:
aha
3 lis 17:20
Ann:
3
√
−27
2
=(
3
√
(−3)
3
)
2
=(−3)
2
=9
3 lis 17:22
jo:
dzieki
3 lis 17:34