| log5 5 | ||
log9 5 * log25 27 = | * log25 33 = | |
| 2log5 3 |
| 1 | 3log5 3 | |||
= | * | = | ||
| 2log5 3 | log5 25 |
| 1 | log5 3 | |||
= | * 3 | = | ||
| 2log5 3 | 2log5 5 |
| 1 | log5 3 | 3 | ||||
= | * 3 | = | ||||
| 2log5 3 | 2 | 4 |
| 1 | ||
log95= | ||
| log59 |
| log527 | log527 | |||
log2527= | = | |||
| log525 | 2 |
| 1 | log527 | log533 | ||||
log95 * log2527 = | * | = | = | |||
| log59 | 2 | 2*log532 |
| 3log53 | 3 | |||
= | ||||
| 4log53 | 4 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
log9 5 * log25 27 = | *log3 5 * | * log5 27 = | log35 * log527 = | |||
| 2 | 2 | 4 |
| 1 | 3 | |||
= | log3 27 = | |||
| 4 | 4 |
| log35 | log327 | log35 | 3 | 3 | |||||
* | = | * | = | ||||||
| log39 | log325 | 2 | 2log35 | 4 |