matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
hsfsd:
(n+1)!−n!
n!*(n+1)−n!
lim
n→
∞
=
=lim
n→
∞
(n+1)!+n!
n!*(n+1)!+n!
n!
n+1−1
n
n
1
=lim
n→
∞
(
)=lim
n→
∞
=lim
n→
∞
(
)
n!
n+1+1
n+2
n
1+
2
n
=1 prosze o spr
3 lis 15:37
ewa:
ok
3 lis 15:41