3 lis 14:37
Piotr:
już robie
3 lis 14:40
PuRXUTM: jacy wygodni... nawet im się nie chce przepisać
trulululu Ty tego nie umiesz czy Ci się nie chce robić
3 lis 14:42
trulululu;d : pierwsze 5 z III zestawu zrobilam wlasnie
3 lis 14:45
PuRXUTM: to po co wstawiłeś wszystko ? Napisz którego nie umiesz, bo jak ktoś wchodzi tu i widzi tyle
zadań to raczej nie będzie się kwapił z rozwiązywaniem wszystkich...
3 lis 14:46
trulululu;d : wsumie to wszystkich chyba nie umiem/ nie pamietam jak rozwiazywac

hahhaha
3 lis 14:50
PuRXUTM: no to czekaj na rozwiązanie do jutra...
3 lis 14:54
Piotr:
przeciez nie zrobimy za Ciebie calej pracy kontrolnej czy co to tam jest !
3 lis 14:57
trulululu;d : chcialbym tylko zeby ktos powiedzial mi jak mam sie za to zabrac

z reszta sobie poradze
3 lis 14:58
PuRXUTM: to napisz konkretne zadanie to Ci podamy wskazówki
3 lis 14:59
trulululu;d : zad 6−zestaw 3... czarna magiaa..
3 lis 15:01
trulululu;d : 8,10,11 − zestaw III
3 lis 15:04
PuRXUTM:

x+b=a x=a−b
y+b=a y=a−b
3 lis 15:07
PuRXUTM: 8) Wymnóż wszystko coś się poredukuje i podstaw na końcu za m m=√3
3 lis 15:09
PuRXUTM: 10) według mnie powinien ten zapis wyglądać tak
x(x+1)−3x=(x−1)2−1 dokończ. − rozumiesz zapis ?
3 lis 15:12
trulululu;d : tak, tak
3 lis 15:12
PuRXUTM: i wyszło Ci ?
3 lis 15:13
trulululu;d : zestaw IV (2,6,8,10,11)
3 lis 15:14
PuRXUTM: nie nie ufam Ci ty po prostu chcesz mieć zrobione zadanie a nie nauczyć się tego, nie możliwe
że tak błyskawicznie wszystko zrobiłeś i zrozumiałeś, bo podobno żadnego zadania nie
umiałeś...
3 lis 15:14
trulululu;d : mysle ze wyszlo dobrze

3 lis 15:16
PuRXUTM: już żadnego Ci nie rozwiąże, zachowujesz się jak taka ANIA wczoraj, którą kalkulator parzył...
3 lis 15:16
trulululu;d : w 6 wyszlo mi 1/2 (a−b)
2
10 robie
3 lis 15:17