matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż tożsamość
megi:
1 tg
2
x +1 = −−−−−−−−− cos
2
x 1−2 *sinx*cosx = (sinx−cosx)
2
14 maj 14:43
δ:
1
sin
2
x+cos
2
x
1) P=
=
=
cos
2
x
cos
2
x
sin
2
x
cos
2
x
sin
2
x
=
+
=
+1=tg
2
x+1=L
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
14 maj 15:50