pomocy jak rozwiazac te przykłady
:): 2) f(x)=ex+2−1
3) y=1−cos(x)x
4) (i−2i2)/(i−2−i5)
5) lim x6−1x−1
3 lis 11:23
Artur_z_miasta_Neptuna:
2) fajna funkcja ... i co z nią mamy zrobić, poza tym że podziwiać ?
3) to samo
4) uuuu ... liczba zespolona ... ale faaaajnie ... i co z nią mamy zrobić poza podziwianiem ?
5) oooo ... granica ... superowa ... i to granica funkcji ... ale fajnie.... ale do czego
zbiega ta granica?
3 lis 11:26
:): 2)obliczyc i wykres funkcji i przesuniecie o wektor
4) obliczyc doprowadzic do najprostrzej postaci
5) x zbiega do 1
3 lis 12:25
Artur ..... :
2) ale co obliczyć ... obliczyć funkcję

4) wskazówka:
i
2 = −1
i
5 = i * i
4 = i * (−1)
2 = i
5) x
6−1 = (x
2−1)((x
2)
2 + x
2*1 + 1
2) = (x−1)(x+1)(x
4+x
2+1)
ojjj ... coś cienko widzę nadchodzący egzamin z matmy ... co studiujesz
3 lis 12:28
:): to dla mojej siostry poszukuje rozwiazan

(ona studiuje farmacje)
aaa ja to juz to dawno mialam

i tak srednio to pamietam
3 lis 12:32
Artur ..... :
to ja tutaj zaproś do komputera, a nie jej będziesz przekazywać
3 lis 12:34
:): nio niestety ona w tej chwili nie moze a mogłabym sie z Panem umówić za 2 godzinki

3 lis 12:43
Artur ..... :
uuuu ... randka przez internet



nie ma sprawy
3 lis 12:44
:): hehe dzieki

super to moze przejdziemy na priv bedzie łatwiej i wygodniej bo cos net mi siada

moje gg 34577528
3 lis 13:10