WYŁĄCZ JEŚLI NIE POMAGASZ
ANIA: A MORZE POROZMAWIAMY O HISTORII .ZOBACZYMY W JAKIM STOPNIU PRZYDA CI SIĘ MATEMATYKA.I TAK
DZIĘKUJĘ ZA POMOC.POSZUKAM GDZIE INDZIEJ.MYŚLAŁAM ŻE TO JEST STRONA GDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ
ROZWIĄZANIA A NIE WYSŁUCHIWAĆ ZBĘDNYCH GADEK.
2 lis 22:35
Kejt: "Morze".. to o morzu chcesz rozmawiać, czy o historii?
2 lis 22:35
aniabb: morze jest szerokie i głębokie ...
2 lis 22:36
Saizou : a w tym morzu mieszka ryba, która się nazywa "chyba"
2 lis 22:37
Kejt: a może "hyba"? bardziej by pasowało
2 lis 22:37
PuRXUTM: Ania przeczytałaś moją odpowiedź ? Przecież Cię przeprosiłem, nie chodziło mi o to żeby się z
Ciebie śmiać, czy coś po prostu nie chce by ktoś ( nie mówię że Ty ) przepisywał bezmyślnie...
A jeśli chcesz możemy przecież popisać o czymś innym, nie mówię nie

chociaż np. Biologii
nie znoszę !
2 lis 22:38
PuRXUTM: Czyli Anii pewnie już nie ma, szkoda, kurde wszystko przeze mnie
2 lis 22:39
aniabb: Poza tym logiczne myślenie i kojarzenie zależności i analogii na pewno będzie niezbędne na
historii
2 lis 22:40
aniabb: lista pokazuje że się jeszcze kręci
2 lis 22:40
Saizou : w końcu historia to nauka o przyczynach i skutkach oraz wyciąganiu wniosków
2 lis 22:41
PuRXUTM: jak jest właśnie z tą listą, bo tam pisze że przez ostatnie 45 min
2 lis 22:42
Alina: No bez przesady, każdy z nas odrobinę na historii czy biologii się zna, a Ania ma matematyce
chyba nic a nic, a wystarczyło kalkulatora użyć, żeby policzyć np √144
2 lis 22:44
aniabb: ale lista chyba jest bieżąca
2 lis 22:46
PuRXUTM: Alina weź nie krytykuj, nawet nie wiemy gdzie ta Ania chodzi czy do gimnazjum czy gdzieś ?
Nie ma co krytykować bo każdy ma jakieś słabe strony...
2 lis 22:47
PuRXUTM: chyba ?
2 lis 22:47
asdf: Przecież ta osoba w ogóle nie spróbowała zrobić tego zadania, ale nie napisała własnych
obliczeń więc nie wiem czym ty się przejmujesz. Jeżeli ma to zadane to znaczy, ze powinna już
to umieć, a to nie jest rozszerzenie tylko zwykła zabawa pierwiastkami. To jak matematyk nie
lubi czytać lektur to ma tego nie robić? bo pójdzie do odpowiedzi i powie − ja umiem
matematyke humanisto...
P.S Nie trzeba czytać lektur i można zdać
2 lis 22:56
PuRXUTM: no jak zwykle się przejmuje, może za bardzo

Dobra nie ma co już o tym myśleć...
2 lis 22:58
Kejt: Gdybym ja się miała przejmować każdą taką osobą..to chyba nic by już ze mnie nie zostało i
musieliby tę resztkę mnie ubrać we wdzianko z za długimi rękawami..
2 lis 23:03
2 lis 23:11
PuRXUTM: w sumie tak
2 lis 23:12
Alina: Ja nie krytykuje braku wiedzy, bo nie każdy musi się znać na wszystkim i to co dla jednych jest
banalne, dla innych niebotycznie trudne. zauważyłam tylko fakt, że wystarczyło użyć
kalkulatora.
2 lis 23:12
aniabb: ale po co skoro może są osoby, których kalkulator nie gryzie
2 lis 23:13
PuRXUTM: dobrze Alina Ciebie też nie chciałem urazić

ehhh
2 lis 23:13
+-: Znalazłem taki wpis chyba jest od tej rozkapryszonej pannicy.
"ANIA: Jestem na 1 roku Geodezji i Kartografii na AGH−u Najgorsza fizyka "
Jeżeli chce by ktoś za nią rozwiązywał zadania to niech wejdzie na Google i tam bez problemu
znajdzie kogoś kto za drobną opłatą to zrobi, ja nie życzę Wam spotkania w życiu takiego
GEODETY. Nie rozumiem za co wy przepraszacie tą studentkę skoro interesuje się historią i
biologią to dlaczego znalazła się na takim kierunku, teraz przestałem sie dziwić dlaczego mamy
w Polsce takie historie po pomiarach tych pożal się Boże geodetów , dla których matematyka
jest zbędnym balastem
3 lis 14:52