matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZADANIE
ANIA:
√121−√196
√144−√169
2 lis 22:07
PuRXUTM:
Ania proszę pomyśl a nie dodawaj tylko zadania żeby Ci je ktoś rozwiązał możesz powiedzieć do jakiej szkoły chodzisz ? gimnazjum, LO ?
2 lis 22:09
Saizou :
√
121
=11
√
196
=14
√
144
=12
√
169
=13
2 lis 22:10