matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZADANIE
ANIA:
9
125
√1
−³√
16
64
2 lis 22:02
PuRXUTM:
25
5
p{
=
16
4
5
3
√
125
{64}=
4
25
p{
−
3
√
125
{64}=0
16
2 lis 22:04
PuRXUTM:
no nie co się ze mną dzieję... dekoncentracja...
2 lis 22:04
PuRXUTM:
25
5
√
=
16
4
125
5
3
√
=
64
4
25
125
√
−
3
√
=0
16
64
2 lis 22:06